agile42

Coaching

Få tingene gjort

Coaching er ikke det samme som rådgivning. Vi fortæller dig ikke nødvendigvis hvad du skal gøre og hvordan. Vi hjælper dig til at finde den rigtige løsning selv og giver dig mulighed for, gennem retrospektivt tilbageblik, at optimeringere dine processer. Hvis du ønsker at fremskynde gennemførelsen af en ny metode som f.eks. Scrum, Kanban osv. anbefaler vi, som et supplement af vore interaktive kurser, vores effektive on-the-job coaching.

agile42’s coaches og trainers har erfaringer fra den virkelige verden med at lede udviklingsteams ved brug af agile og Lean teknikker. Vores referenceliste tæller virksomheder som Skype, Nokia, Hypoport, eBuddy, Princeton Financial Systems, Wirecard, Saperion, Softkinetic, Ericsson, Ableton, TC Electronic og mange andre.

Kunsten at gøre agile teams succesfulde

Hvert enkelt Scrum team består af en delikat og dynamisk balance mellem forskellige styrker: Product Owner, ScrumMaster og udviklingsteamet har hver sine klare og veldefinerede ansvarsområder. Sammenspillet mellem rollerne vil med den rette balance frembringe en effektiv og værdifuld løsning. Denne balance er grundlaget for effektiviteten af Scrum teamet, samt deres evne til kontinuerlig at gennemføre forbedringer.

Vore coaching ydelser omfatter Executive coaching, coaching i adræt lederskab, rollebaseret coaching, team coaching, coaching i agile, Lean og Kanban, samt coaching i XP praktikker (TDD, ATDD etc.)

Executive coaching

Den agile forandring af en organisation er stærkt knyttet til lederens evne til at lede og motivere teamene. Vores senior-coaches har mange års ledelseserfaring og stærke forretningsmæssige baggrunde at trække på. De støtter dig under den agile forandring giver dig stærke værktøjer som Agile Strategy Map © og viser dig hvordan man kan forbedre flowet i kommunikation og samarbejde. Vi kan ligeledes tilbyde dig coaching på et højt EMCC akkrediteret niveau.

Rollebaseret coaching

Med udgangspunkt i mange vellykkede projekter, har vi oparbejdet en stor del viden og erfaringer så vi er i stand til at coache bl.a. topledere, forretningsanalytikere, projekt- ledere, udviklere, teamledere, tekniske arkitekter og testere. Vi tilbyder en bred vifte af effektive metoder til at adaptere den nye arbejdesform for hver enkelt rolle i din organisation.

Team coaching - Agile, Scrum, XP, udvikling

 Scrum teams er selvorganiserende og står for high-performance. De udvikler funktionalitet ved hjælp af de bedste agile praktikker der adskiller sig fra traditionelle udviklings- projekters tilgange. Vi evaluerer det agile potentiale i et eksisterende team og giver dig anbefalinger om roller og teamstrukturer. Vi coacher dine teams på tværfaglige agile færdigheder så deres præstationer forbedres på såvel agile udviklingsmetoder som praksis indenfor Test Driven Development og Continuous Integration. Gennem øvelser som har sit afsæt i Appreciative Inquiry, hjælper vi dig med at løfte modenhedsniveauet og arbejdsglæden i dine teams.

Audits og reviews

 At introducere og implementere Scrum tager ikke lang tid og den umiddelbare succes vil hurtigt indfinde sig. For fremadrettet at sikre dig fordelene ved indførelse af agile teknikker, tilbyder vi regelmæssige vurderinger på de projekter der anvender de agile principper og praksis. Hermed sikres det, at dine teams til stadighed arbejder på den mest effektive og værdibringende måde.